Steun December Geluk
Breng vreugde naar kinderen in December

Word donateur van Stichting December Geluk en maak een verschil

In de donkere dagen van december is er niets mooier dan een glimlach op het gezicht van een kind. Stichting December Geluk zet zich in om kinderen uit arme gezinnen een onvergetelijke decembermaand te bezorgen. Wij geloven dat ieder kind recht heeft op een magische december, vol met vreugde, liefde en natuurlijk cadeaus. Door donateur te worden van December Geluk kunt u helpen deze missie werkelijkheid te maken.

Waarom doneren belangrijk is

Veel kinderen in Nederland groeien op in gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Voor deze kinderen is de decembermaand vaak een periode van zorgen in plaats van feest. Stichting December Geluk wil hier verandering in brengen door cadeaus te geven aan deze kinderen, zodat ook zij kunnen genieten van de vreugde en gelijkheid die deze tijd van het jaar zou moeten brengen.

Uw Bijdrage Maakt het Verschil

Als donateur van December Geluk helpt u direct bij het realiseren van onze doelstellingen:

  • Cadeaus voor kinderen: Uw bijdrage zorgt ervoor dat we mooie en betekenisvolle cadeaus kunnen kopen voor kinderen die dit het hardst nodig hebben.
  • Een gevoel van gelijkwaardigheid: Door kinderen cadeaus te geven, helpen we hen om zich gelijkwaardig te voelen aan hun leeftijdsgenoten.
  • Vreugde en hoop: Een cadeau kan een wereld van verschil maken in het leven van een kind, door hen vreugde en hoop te geven in een anders moeilijke tijd.

De voordelen voor onze donateurs

Naast het feit dat u bijdraagt aan een prachtig doel, biedt sponsoring van Stichting December Geluk ook voordelen voor uw organisatie:

  • Positieve publiciteit: Uw bedrijfsnaam wordt geassocieerd met een goed doel, wat uw imago versterkt en goodwill creëert onder uw klanten en relaties.
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid: Uw steun toont aan dat uw bedrijf zich inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en het welzijn van de gemeenschap.

.

Hoe u kunt helpen?

Er zijn verschillende manieren waarop u Stichting December Geluk kunt steunen:

  • Financiële Sponsoring
    Elke donatie, groot of klein, helpt ons om meer kinderen te bereiken.
  • Materiële Donaties:
    In overleg zouden we graag kijken wat we nodig hebben
  • Vrijwilligerswerk:
    Help mee met de organisatie van evenementen en de distributie van cadeaus.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over hoe u kunt bijdragen aan Stichting December Geluk? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ieder kind een december vol geluk en vreugde kan ervaren.